dinsdag 13 april 2010

Plannen....keuken

Als we op 1 juli de sleutel krijgen gaan we flink aan de slag in het huis. We willen het huis weer zoveel mogelijk in de jaren dertig stijl terugbrengen. Zoals het nu is was mooi in de jaren zeventig, maar wij willen het graag anders.
Tot die tijd aanbreekt zijn we druk op internet/ marktplaats aan het zoek naar bouwmaterialen uit die tijd. Zo hopen we na de sleuteloverdracht gelijk te kunnen beginnen. We hebben al oude tegeltjes voor de gang en toilet. Ook hebben we al een keuken gekocht, weliswaar nieuw maar toch passend in de stijl van ons huis.
Op deze blog willen we jullie de vorderingen van de verbouwing laten zien. In afwachting daarvan laten we alvast wat foto's zien zoals het nu is.

Dit is de achterkant, we zijn op zoek naar een achtergevel met openslaande deuren, zijramen en bovenlichten. Het zou leuk zijn als we ook glas in lood in de bovenlichten kunnen doen. Ook de achterdeur wordt aangepast. De keukenramen laten we zo, die wordt alleen geverfd.

De keuken. Lekker groot! Dat gaat heel mooi worden.
Er komt aan drie kanten een aanrecht van graniet, tussen de twee ramen komt het fornuis met schouw. We zoeken er een houten vloer bij. Dat gaat wel lukken want er worden er genoeg aangeboden op marktplaats.

Geen opmerkingen: