zondag 15 augustus 2010


Denkend aan...

...nee, niet aan Marsmans Holland..wij denken vooral aan de Achterwillenseweg.

En vooral vandaag terugdenkend aan hoe het was toen we begonnen met de verbouwing van ons huis. Wij besloten vandaag niet te gaan klussen, we zijn alleen gaan kijken. Toevallig kwamen op dat moment Corrie en Hans kijken die ook één van de eerste dagen kwamen kijken en zoveel verschil zagen met die eerste keer. (in het echt is dat natuurlijk nog beter te zien dan op de blog)
We zijn er dan ook apetrots op!

Het streven om aan het eind van de vakantie klaar te zijn met al het timmerwerk boven is nèt niet helemaal gelukt...alleen de wand boven aan de trap, van de inloophoek op onze slaapkamer is niet af, maar dat zou ook niet praktisch zijn omdat de douchewand, die erg groot en zwaar is nog naar boven moet langs die weg.

Vandaag besloten we dus niet te gaan klussen...Wim zei: "onze vakantie valt dit jaar op 15 augustus" ;-)
Vanmiddag hebben we een mooie rit met onze Volvo katterug gemaakt en zijn lekker uit eten geweest. Maar de Achterwillens is bijna geen moment uit ons hoofd, we blijven plannen maken..
en dat blijft leuk!

Nog wel een paar foto's van gisteravond omdat het toen te donker was om nog mooie foto's te maken. Hoe ik het de komende tijd met de blog ga doen weet ik niet. Daar het klussen vooral in de avonduren gaat gebeuren weet ik niet of dat voldoende stof oplevert om dagelijks de blog bij te houden. Het is ook wel een soort verslaving hoor..schrijven op de blog..

En natuurlijk zijn Wim en ik blij met alle hulp die we hebben gekregen in deze bijzondere vakantie, bedankt iedereen!!
We hopen dat jullie het leuk blijven vinden om te komen.
En Wim en Guus, de keuken wordt prachtig.Om aan de douchekant het een en ander te kunnen bevestigen heeft de wand wel versteviging nodig. Een karwei dat Victor voor ons aan het klaren is.


De door Willemien geel gemaakte loggia. Het ziet er mooi uit..maar zo lijkt hij wat lichter dan in het echt, we kijken het nog even aan. Als de hele boel geschilderd is kijken we of het zo laten of de kleur iets lichter maken.


Jammer voor Yvette dat het gisteren al te donker werd om het af te maken, het knapt echt op.
Maar je bent van harte welkom om er mee verder te gaan hoor Yvette.


Het is goed te zien hoe mooi de deur wordt na al het plamuren. Als ik er naar kijk krijg ik gelijk weer zin om er mee verder te gaan..


Wim kan het vandaag toch niet laten om toch nog even iets te doen....
(we kwamen alleen kijken)

Geen opmerkingen: