zaterdag 28 augustus 2010Dit was weer zo'n fijne zaterdag. We hebben lekker veel geverfd. het gaat er boven goed uitzien.
Vanmorgen begon ook goed omdat er iemand uit Brabant kwam om de (klein) schouw op te halen die hij gekocht had via marktplaats. Hij betaalde 75 euro meer dan dat wij er voor vroegen. Kijk, zo doe je goede zaken...
Vanavond op tijd gestopt omdat we lekker uit eten zijn geweest.

Ha..vandaag wordt het front op de vaatwasser gezet.


Dan ziet er gelijk weer een stuk aangekleder uit.
En het blijft een rommeltje in de keuken...op het aanrecht...op de grond...


Deur nummer drie die onderhanden genomen gaat worden.


Casper heeft ook weer tijd om bij ons te werken.
Naast Casper een van de kamer en suite deuren die morgen verkocht gaan worden. (is de bedoeling tenminste)Het zou mooi zijn als er in de slaapkamerdeur dezelfde ruitjes zouden komen als in de douchedeur. Woensdag komt er iemand kijken voor de reperatie van het glas-in-loodraam van de kamer/haldeur. Eens vragen wat het kost om een raam te laten maken.


Guus kwam met een goed idee, een houten lijst i.p.v. de steenstrips. makke;ijker aan te komen, goedkoper en wel zo mooi. De houten lijst wordt in dezelfde kleur als de schouw geverfd.


De staanders voor de bovenlichten van de achterpui worden ook goed geschuurd door Casper.Ook alle balken zijn klaar, en zo wordt het steeds meer af.


Nog één keer moet hij gekwast worden..


Mijn project door Willem en Casper opgewaardeerd als bar, gezellig...

1 opmerking:

Guus zei

Hoezo rommel op de grond van de keuken, jullie waren toch boven bezig!!???