vrijdag 20 augustus 2010

Een beetje rare dag vandaag. Veel zin om veel te gaan doen. Maar even naar de verfwinkel in Waddinxveen ontaardde in een waar kleurenorgie. Daar zijn we een paar uur mee zoet geweest omdat we ook nog even op en neer naar Gouda gingen om plafonddelen en verf die we al hadden op te halen. Zo vloog de ochtend om.
Wim heeft vanmiddag weer hard gewerkt aan het afwerken met latten etc. ook het plafond van de voorkamer geplamuurd. Goed werk, het wordt mooi...maar kost veel tijd. Vanavond heb ik de schouw in de keuken voor de laatste keer overgeschilderd. Hij is nu af.

Gisteren zijn we naar Baarle Nassau gereden op zoek naar de groene randtegels voor de keuken.
Jammer genoeg waren ze er niet meer. We zoeken dus verder. Waarschijnlijk zijn ze nog in Galder te vinden. Als we ze volgende week maar hebben want dan komen broers Guus en Wim weer.Vanmorgen zijn we naar een verfwinkel geweest voor advies i.v.m. de plafondpanelen. Want ik was nogal voortvarend aan het gronden geslagen, maar kon daar wel latex op...? Matte verf zagen we niet bij de bouwmarkt.
Van het een kwam het ander. Wim vond de originele kleur zo mooi, ik twijfelde.
Want welke kleur paste er dan op de muren. Niet de kleur die we al eens gekocht hadden toen we van het hele plafond nog geen weet hadden.. Er werden steeds meer tinten die mooi bij elkaar pasten tevoorschijn gehaald..prachtig om te zien. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Wim helemaal blij met de kleur voor het plafond, precies wat hij graag wilde. Met mooie kleuren erbij voor de wanden. Gelukkig. Met dank aan de vrouw en meneer die ons met zoveel geduld en kennis van zaken hebben geholpen.

En wat is dit nu...?

Tja..ik had vanmiddag een high tea met mijn bijna ex buurvrouw Ineke.
Was lekker en gezellig.


Kamil heeft vanavond een nieuwe groepenkast geplaatst en had daarna problemen in de meterkast, het is nog niet in orde en hij moet dus maandag weer terug komen. Niet echt leuk dat het zo gaat.Daar Kamil binnen aan de electriciteit bezig was viel er voor ons niet zo veel verder te gaan. Zonder schuurapapraat begin ik in ieder geval niet zoveel. En Wim had ook electriciteit nodig.
Wij besloten dus om eens in de garges en de schuur te gaan ruimen. Behalve leuke dingen kwamen we ook engen dingen tegen. Het leven van ratten, mollen, slakken en ander ongedierte en onkruid was beslist niet veilig in deze omgeving...Op de hoek van deze kast stonden ook een paar "enge" flessen.
We hebben twee dozen met gevaarlijk spullen. (was te lezen op het etiket). En een doodskop op de fles zegt al genoeg natuurlijk...!

Geen opmerkingen: