zaterdag 21 augustus 2010Met een heerlijk gevoel, na samen met Wim een dag als een speer gewerkt te hebben, lekker schoongescrubt op de bank. Voldaan!!
Geen hulptroepen in huis gehad vandaag. Veel geschuurd, geplamuurd en gegrond. De hele bovenverdieping is zover dat we morgen bijna alles kunnen gaan verven.
We zaten vanmiddag ons (marokkaans) brood achter in de tuin op te eten, met op de achtergrond Arabische muziek van de achterbuurman, lekker met de volumeknop voluit. Ik kreeg er een heerlijk vakantiegevoel van...Vandaar dat ik nu thuis ook maar iets Arabisch/Afrikaans op heb gezet.


Hier is alles afgewerkt met latjes.

De vierde container is zo goed als vol, hij kan weggehaald worden komende week,
het zal vreemd zijn als er geen een meer staat...

En hier komt voor de tweede keer Jantje Mulder met een lading hout en gipsplaten. (de helft is er hier al afgehaald hoor)
Dit is een aanrader voor een ieder die aan het verbouwen gaat.
Je kunt op internet je bestelling doorgeven. Hij heeft goede spullen, is goedkoper dan menig bouwmarkt, je kunt ervan op aan dat elke plank recht is. En het wordt tegen een geringe vergoeding bij je thuis bezorgd.
Nieuw hout... ruikt lekker...
balken om de wanden in de kamer/hal en kamer/achterdeur te maken.
De planken worden de plinten langs het plafond. Het was veel te veel werk om de oude te gaan gebruiken.Vandaag in "Liawit" geschilderd.
De badkamerdeur is prachtig geworden...vind ik zelf..


Schattige olie/smeerkannetjes, vonden we ook in de schuur. Ze werken prima!Alles wordt mooi gewit, op de overloop/loggia gebroken wit, op de slaapkamer warm wit.Onze lieftallige boodschappendienst.
Yvette, dank je wel!!


Heel wat lijsten zijn er te schuren, daarna gaan ze terug op hun oude plaats.


Samen overleg op de trap...


Nu de badkamerdeur klaar is wil ik de slaapkamerdeur gaan schuren.
Eigenlijk wilden wij voor de slaapkamer een deur zonder raam. Maar die we hadden gekocht had de scharnieren niet aan de goede kant zitten. Niet op gelet, je bent al blij als je een goede deur met de juiste maten vind. Na heel wat gepuzzel met de scharnieren besloten de deur om te ruilen met de deur van de voorslaapkamer. Want ook die scharnieren zaten aan de verkeerde kant.


Dus nu krijgen we raampjes in de deur. Bij nader inzien vinden we dat wel zo leuk.


Vandaag ook de radiator afgespoten, die kan morgen weer op zijn plaats worden gehangen.Geen opmerkingen: