zondag 22 augustus 2010Nou.., we kunnen wel zeggen dat dit een goed weekend is geweest voor de werkzaamheden in huis. Het gaat hard met al dat verven. Gelukkig maar want Wim wil pas aan de badkamer beginnen als boven alles stofvrij is gemaakt. D.w.z. dat er dus ook niet meer geschuurd hoeft te worden. En ik kijk zo uit naar die badkamer, ik ben zo benieuwd hoe dat er uit gaat zien....echt, ik vind dat een soort van spannend!

Nu, het zijn wel een beetje veel foto's, maar ze geven goed weer dat er hard is gewerkt.
Morgenavond komt Marlies helpen verven, ik kijk er weer naar uit!


Er wordt hier een start gemaakt met het opfrissen van de zolder.Yesni heeft de wanden van de achterslaapkamer prachtig gewit!


Samen werkt wel lekker...
...en ze schuiven samen steeds verder op.


Raampartij van de loggia is roomwit geschilderd,
Als je goed kijkt zie je dat er hoeken in de hoeken van de raamkozijnen zitten...daarvan dachten we: "och, dat hoort erin", nu vinden we het toch wel wat storend...dus weten we niet of we het toch weg gaan werken.


De radiator in de keuken wordt ook weer netjes op zijn plaats gehangen.


Overloop.

Al het houtwerk van de slaapkamer geverfd, 'blossemwit'. we twijfelen nog aan deze kleur.
Niet erg, het moet toch nog een keer geverfd worden, doen we er gewoon roomwit overheen.


Pa en ma aan het kwasten....

Plafond voorslaapkamer
Net begonnen aan de bovenkant van de 'ondersteboventrap' op onze slaapkamer.Aafgelakt in de kleur van onze slaapamer, de andere kant krijgt de kleur van de overloop.En na weer een dag hard gewerkt te hebben gaan we allemaal bij Willemien een door haar "verzorgde" rijsttafel eten.

Geen opmerkingen: