vrijdag 13 augustus 2010Zo'n zes weken geleden hebben we sleutel gekregen, daarna zijn we samen naar de kapper gegaan voor een "bouwvak-kapsel". Vandaag zijn we weer naar de kapper geweest, de vakantie is voorbij. We hebben nog een weekend en dan begint enigzins het "normale" leven weer. En weer wat meer tijd voor de vader van Wim en mijn moeder, kinderen en kleinkinderen. Het zal in huis dan niet zo snel meer gaan want nu moeten we het in de avonduren doen. Hoewel Wim al veel uren gemaakt heeft en dus wat minder hoeft te werken. Hij kan b.v. elke vrijdag vrij zijn.

Vandaag hebben we ons ook bezig gehouden met het bezoeken van bouwmarkten, o.a. lopen sjouwen met bakstenen die nodig zijn bij het plaatsen van de jaren dertig achtergevel.

En dan nu nog even een seintje naar mijn jongste broertje: Ben, het beloofde verjaardagscadeau heb ik een week geleden al in huis gehaald, ik ben benieuwd of je het al hebt zien staan in ons huis......Ahhhh...wat jammer, de frezer doet het niet meer,
misschien moet ie afkoelen..


We konden het niet laten om te kijken hoe het staat...
Mooi..dat glas in lood met het licht erachter.
De trouwe volgers weten nu dat achter de deur de badkamer is.

Kreeg vandaag ook nog een schildertip van Willemien: soms vind je het niet nodig om iets eerst in de grondverf te zetten, maar eigenlijk moet het wel. Meng alvast iets van de kleur die je wilt gebruiken door de grondverf, dan heb je een betere dekking.De zijkanten eraan maken.


En daar staan ze dan...de zijkanten aan de schouw.
Nu kan Guus daar morgen mooi tegelen.


Een friemelklusje, tussen de radiartorbladen met ammoniak schoonmaken.


En dan tóch die derde bril op...anders werden er twee brillen wit bestoven met het bespuiten van de keukenradiator .

Geen opmerkingen: