zondag 26 september 2010

Na een rusteloze nacht (terwijl Wim gelukkig heerlijk naast mij lag te ronken..) liep vanmorgen om 8.00 uur de wekker af. En ik wilde er niet uit. Doordat ik wat last had van onrustgevoelens kon ik niet in slaap vallen. Dan ga ik maar puzzelen..viel daarmee in slaap met als gevolg dat ik wakker schrok doordat de boel uit mijn handen viel...en toen ging ik mij van alles in mijn hoofd halen. Niet leuk hoor. Ik zag allemaal grote bergen opdoemen....de tijd van verbouwen, lekker in ons eigen tempo, is voorbij. De tijd duwt ons voort. Ik hoor alsmaar: over een maand zijn we verhuisd...over een maand moeten we over zijn...vreselijk...ik heb het gevoel dat we nog zoveel moeten doen. Dit overheerste vannacht. 
Nu, na een zondag waarbij we de hulp hadden van Aniel en Willemien en het aanbod van Guus om de contactdozen en stopcontacten te komen bevestigen voel ik mij weer een stuk beter! Van de week ook een afspraak maken met Hermien om de slaapkamer te behangen...joepie!
Ach, ik zat gewoon even niet zo lekker in mijn vel zullen we maar zeggen. Als ik goed om me heen kijk, samen met Wim door ons huis loop, zien we hoever we eigenlijk zijn.
Alleen.., hier op de Cronestein moet ook nog zoveel...
maar we komen er wel!
 Vanmorgen alweer vroeg aan de slag, Wim tegels snijden...
...en ik met mijn schuurpapiertje..

 

 Firma W & W aan het tegelen...

 ...en Aniel die weer op zijn trap staat


 Het is nog een hele uitzoekerij om de juiste panelen bij elkaar te vinden...

 En daar begint het puzzelen met de panelen.. Het lukt me niet om Willemien met beide benen op de vloer op het plaatje te krijgen.


 Terwijl Guus een lijst maakt voor al het schakelmateriaal...
 ...kijkt Hannie of er al kastjes schoon te maken zijn.

 Daar komt al enig model in.


 Dit is de achterkant van de deur naar de kelder waar ik vandaag aan ben begonnen. Vroeger was het kennelijk niet nodig om zo'n kastdeur aan de binnenkant ook af te werken. Daar ging dan betengeling tegen aan. Of behang.
 Gaten wegwerken bij een raam.


 Zover is de badkamer gekomen vandaag.

 Deze hoek is door Willemien voor de laatste maal in de verf gezet en ziet er nu mooi uit.
Dat wandje moet nog wel dicht hoor...
En maar prakiseren over het plafond...komt het goed uit?3 opmerkingen:

Ome Wim zei

Tja Lia, op het instituut voor toegepaste integrale psychologie leer ik, heb vertrouwen. Dan komt het allemaal wel goed. Moet niet letterlijk nemen, maar vertrouw er maar wel op! En als er iets mis gaat of niet lukt, het komt ook weer goed. Volgende week ben ik er met Guus; keuken klaar! Ach en daarna kom ik nog wel een keer, desnoods om het kasje op Cronestein uit elkaar te halen. Echt het komt allemaal Goed.

Aniel zei

Oh...!!!?? Mogen er nog dingen uit elkaar gehaald worden, oftewel: SLOPEN!!!!!

liwi zei

Ja hoor Aniel, je kunt je aanmelden bij de nieuwe eigenaar.