zondag 12 september 2010Zondagavond, wij zitten weer op de bank en rommelen ieder op onze eigen laptop. Al ons klusgoed van de afgelopen week zit zoals gewoonlijk op zondagavond in de wasmachine en kunnen we op maandag weer schoon aantrekken.
Tijl is vandaag gestart met het wandje bovenaan de trap, jammer genoeg moest hij vanmiddag vroeg weg, maar het raam zit erin!

De badkamervloer gaat er ook fantastisch uitzien! Wim vindt het wel vermoeiend/inspannend werk en heeft besloten het afwisselend met andere dingen te doen. Je hebt er ook goed licht bij nodig dus zal hij donderdag overdag daar weer mee verder gaan.

Als jullie ze soms mochten missen, onze wit-en boodschappenmeisjes, die zijn samen op vakantie.


Vanmorgen eerst begonnen met de radiator. Toch wel een heel karwei, dat spuiten. Beetje kramp in mijn duim krijg ik ervan.Niks geen afkortzaag voor Tijl, hij doet het gewoon lekker met de ouderwetse zaag.


Zo moet het dan gaan worden met dat glas-in-lood.Van onderaf kijkt Wim of het raam op de goede plaats zit.De eerste tegel gaat er op!Nadat ik de kast en deuren geschilderd heb ga ik weer even verder aan het plafond/Mooi gedaan hoor Wim, en dat naadje is helemaal niet storend..


Het is Wim toch gelukt om met onze tegelsnijder dit marmer ook te snijden, nu kunnen we van de restanten een vloerplaat maken tot in de schouw.


Hmmm.. lekkere salades en kip door karin gemaakt.


De tegels zijn door Wim vanavond nog even gevoegdGeen opmerkingen: