donderdag 7 oktober 2010

Heel veel te melden heb ik niet, ook al zijn er weer een paar dagen voorbij. Dat komt omdat we dinsdag niets gedaan hebben. 
Het spannende van gisteren (woensdag) is dat onze bij toeval op de kop getikte spinnenkop coulissentafel opgehaald is door Vincent, iemand die Wim door zijn werk heeft leren kennen. Vincent wil de tafel voor ons gaan opknappen, waar wij erg blij mee zijn. De tafel heeft nl. alleen maar twee kopse kanten, de tussenbladen ontbreken. We kunnen hem dus niet uitschuiven en het is natuurlijk de bedoeling dat dat in de toekomst wel mogelijk is..als ik mij goed herinner kan hij tot vier meter uitgeschoven worden.
Verder zijn wij druk bezig met het zoeken naar oude radiatoren, dat kost veel tijd en die hebben we niet meer zoveel. We zijn bij oude bouwmaterialen wezen kijken, we zien niet de goede maat of er moet zoveel aan opgeknapt worden dat we daar moedeloos van worden. Via marktplaats hebben we in ieder geval twee ledenradiatoren kunnen kopen, net als in de voorkamer.
Verder hebben we vandaag op veel plaatsen door het hele huis heen lopen werken. Veel latten door Wim gezaagd en door mij gegrond.
Ook hebben we in de badkamer het een en ander gedaan.
Hmm....voor iemand die zegt dat ie niet veel te melden heeft heb ik toch een aardig stukje geschreven!
Wim heeft hier nog een klein stukje aan de zijkant dicht gemaakt....

...dan kan het nu behangen worden


Verrassing..Marlies en dochters namen een lekkere lunch mee.
(mensen die aan het eten zijn zien er niet zo fotogeniek uit...)


En wie zal dit nu zijn...???Omlijsting om het raam...

slaapkamerhoekjeEn aan het einde van de dag heeft Victor voor ons de maaltijd gekookt. 

Daarna zijn we naar de Ikea gegaan om nog een stukje vloer voor de zolder te kopen en gelijk doorgereden naar Baarn om 48 verhuisdozen op te halen.
Koopje op marktplaats :-)))Geen opmerkingen: