dinsdag 12 oktober 2010


De 24 uur dat ik moest wachten op de extra ruimte om meer foto's op mijn blog te zetten zijn nu echt wel voorbij maar ik kan nog steeds niets doen :-(
Geen foto's, Aniel om hulp gevraagd.

Vandaag om 8 uur naar de Achterwillens gegaan, daar de hele dag bezig geweest. Wim is er vanmiddag voor zijn baas op uit geweest. En verder is Jacob ook de hele dag in huis aan het werk geweest. Vanavond voor het eerst kunnen koken op ons gasfornuis. Bad en toilet in de badkamer zijn aangesloten. Alle afvoeren doen het goed, nergens lekkage!! Goed gedaan Wim. Radiatoren gespoten, deuren, latten en plinten geverfd, troep, (oude afgezaagde cv. leidingen waar het water uit loopt) ontstaan door de werkzaamheden (puin en stuifzooi waar ik genoeg van krijg zo langzamerhand..)van Jacob, opgeruimd. Wim is vanavond aan de slag gegaan met het toilet beneden. De zolder helemaal schoongemaakt. Overal zijn de (nieuwe) leidingen voor de radiatoren aangelegd.

net opnieuw geprobeerd een foto te uploaden, het gaat nog steeds niet. Hopelijk gaat het morgen wel anders wordt dit wel een saaie blog. Ook belde Aniel net, 24 uur is maar een richtlijn. Daarbij heeft hij de extra ruimte gisteravond aangekocht, misschien duurt het daardoor langer.

Volgende poging morgenavond.

1 opmerking:

Dirk-Jan zei

open gewoon een nieuw blog onder een andere naam en laat in je laatste bericht op dit blog een link achter...

(voor dit idee hoef je me maar 15 o t betalen