zondag 10 april 2011

Heerlijk!! Wat een mooi weer dit weekend.
Niet dat er zoveel gedaan is...maar dat kwam dan niet door gebrek aan zon.
We hebben deze week andere dingen moeten regelen, maandag de vader van Wim naar het verpleeghuis verhuisd. Zaterdag zijn we dan ook begonnen met het verder leeg-en schoonmaken van zijn kamer.
Daarna trok de zon ons naar Rijnsaterwoude waar we met Karin en Manu heerlijk buiten hebben zitten lunchen, met op de achtergrond het onrustige geluid van alsmaar meer sirenes vanuit Alphen waar we net vandaan kwamen.
Na de lunch naar Waddinxveen gereden om verf voor het buiten houtwerk te gaan kopen. Ons goed laten informeren, dat is toch wel de meerwaarde als je verf bij de speciaalzaak koopt. De kleuren van onze kamer hebben we ook daar gekocht.
Eenmaal thuis konden we aan de slag, nu ja..Wim dan..wat verfwerk betreft...ik heb me bezig gehouden met werken in de tuin en binnenshuis..Donderdag heeft Victor vast gelegd dat we een sperwer in de tuin op bezoek hadden. Wel een mooi plaatje om mee te beginnen...er waren een paar vlaamse gaaien die absoluut niet op zijn bezoek gesteld waren en dus behoorlijk te keer gingen! Ook vliegen de mussen af en aan in onze tuin, niets te merken van een tekort aan mussen dus...


Zaterdag 9 april

Onze aankopen bij Blitterswijk.Het is al laat in de middag voor het echte werk kan gaan beginnen.


Wim is het dak op gegaan, voor de afbladderende verf hebben we een speciale hete lucht blazer gekocht. Dat werkt goed.Het ziet er niet zo best uit, maar daar valt met wat inspanning wel iets moois van te maken.

Zondag 10 aprilNa het krabben en schuren 
komt het kitten en plamuren.

Die vervolgens goed moeten drogen zodat er weer tijd vrij gemaakt wordt voor een wandeling met de vader van Wim.
Geen opmerkingen: