maandag 18 april 2011

Zondag 17 april


Ach..het was een druk weekend, dan komt er van klussen wat minder. Maar ik heb genoeg foto's om te laten zien hoe we het weekend door gekomen zijn. Veel bezoek gehad, het was een gezellig weekend. En dan laat je het verven gewoon even zitten. We wonen hier nog lang genoeg om het af te krijgen.

In ieder geval beginnen we (Wim) deze week op maandag 11 april met verven op het dak.


De grondverf die we hebben gekocht heeft dezelfde kleur als de kleur die het uiteindelijk moet worden.Op zaterdag16 april weer verder met de ramen...

De eerste grondlaag zit er op...

De meningen zijn hier in huis verdeeld, Op de foto niet zo duidelijk te zien, maar Wim vindt de lichte kleur te donker, mij lijkt het wel mooi...ik denk dat ik de enige ben..
Iedereen die het tot nu toe gezien heeft vind het net als Wim ook wel wat donker, waarschijnlijk worden beide kleuren wat lichter.


Vervolgens het keukenraam kaal maken, er komen dikke krullen vanaf...het werkt wel ideaal,  zo'n hete föhn werkt wel goed!
Verder gaan we niet, het is tijd voor een bezoek aan de vader van Wim.
Daarna arriveert broer Wim op de fiets uit Hoofddorp, en niet veel later komen Tijl, Karin en Manu om gezellig met ons mee te eten.


Manu is vervolgens heel blij met de auto's die hij met opa Wim van boven heeft gehaald. Vooral de oude houten kar van toen Wim nog Wimmie was valt in de smaak, daar passen heel wat autootjes in...Manu is voorlopig wel zoet.


Zodagochtend beginnen we met een lekker ontbijt in de zonWe waren nog maar net klaar of daar kwamen Marlies en Aniel met hun dochters.

Aan de koffie stippelt broer Wim zijn terugtocht naar Hoofddorp uit..


Na de koffie vertrekt Wim op de fiets naar huis.

Op eerste paasdag vertrekken beide Wimmen samen naar Peru, zij nemen dan twee fietsen mee voor Dirk Jan en Synara. De fietsen worden verpakt in grote dozen en nu is het de vraag in welke auto de dozen passen om ze naar Schiphol te vervoeren. De auto van Aniel is langer, maar onze auto is weer hoger... het wordt toch onze auto.Ondertussen vermaken Alivia en Noraly zich prima met het grint.
Wel eerst hun mooie jurken uit...Vervolgens gaat Wim een test doen met Alivia die erg goed scoort.
Als tegenprestatie gaat Marlies de deur afkrabben.


Wim en Aniel kijken of de oude imperiaal op de Volvo past, dat lukt uiteindelijk, maar of we hem ook echt gaan gebruiken weten we nog niet...

Dan komen Simon en Hermien op de fiets uit Kouderkerk (die broers van mij die fietsen wat af..)
Tijdens het drinken van wat lekkers komen er sirenes af en aan en cirkelt er ook nog een traumahelicopter boven ons hoofd rond die vlak bij ons in de buurt naar beneden gaat. Het gaf een onbehagelijk gevoel en deed sterk denken aan de toestand van een week geleden toen we in Alphen waren..
Daarna "even" het raam van de auto van Marlies maken, dat heeft vervolgens de hele middag geduurd. Tja...zo blijft er weinig tijd over om nog aan het echte klussen toe te komen...

Gelukkig gaat Marlies stug door met de achterdeur.
Toen ik na het eten de meisjes in bad deed heeft ze deur nog afgemaakt.

Geen opmerkingen: