zondag 22 mei 2011

Het is al laat, ik ga dus niet al te veel schrijven. We nemen ons elke keer voor om op tijd naar bed te gaan...


 Kijk, op dinsdag had ik twee kleine theetantes in huis,
dat was heel gezellig!
 

Hoewel we aan de tuin niet zo heel veel doen, staat hij toch volop in bloei en ziet het er mooi uit. Zaterdagochtend 21 mei

We zijn vandaag vroeg de auto in gestapt om in Hellevoetsluis blokken piepschuim op te halen voor de tuin. Of het komt als fundering onder de kas of het gaat onder het aan te bouwen terras.
Jammer genoeg kregen we niet de hele lading in onze auto en hebben we een gedeelte achter moeten laten. (daarna zat de auto wel onder de piepschuimbolletjes, dat werd dus wel stofzuigen.)
Op de terugweg zijn we gelijk doorgereden naar de verfwinkel in Waddinxveen om de aflakverf voor buiten te halen. Pfff...dat is weer een hele hap uit onze beurs.. Daarna is Wim aan het keukenraam begonnen. Eerst de rotte plek maar eens aangepakt. Nadat al het losse spul weg geschraapt is is er een goedje tegen houtrot op gegaan. Ziet er niet fraai uit...maar dat wordt het wel weer hoor.
 Er moet ondertussen ook wel het een en anders gesnoeid worden want anders kan mijn lief er niet goed bij..

 Van bovenaf....
 ...van onderaf..... ...en het resultaat, geschuurd en in de grondverf.
Hoewel we graag een andere deur willen, meer in de jaren dertig stijl die beter bij het huis past, wachten we daar toch nog even mee.

We willen ook zoveel...Keukenraam gaat ook al in de grondverf.

Daarna komt broer Wim bij ons eten en gaan we vanavond foto's van Peru kijkenZondagochtend 22 mei

Vandaag is Marlies jarig (ik ben dus al 33 jaar moeder..)
er zal vandaag niet veel gedaan worden aan het huis


Kijk daar nou..de beide Wimmen gaan hard lopen, stoer hoor. Voor de foto eerst even een stukje terug gelopen.....en dan voorbij de buurvrouwen...zien ze het wel..

Na het feest vieren bij Marlies zijn we naar de vader van Wim gegaan. Van zo'n bezoek aan het verpleeghuis worden we altijd een beetje triest.
Onderweg zagen we dat de Gamma open was, en dan worden we daar vanzelf weer heen getrokken want we moesten nog het een en ander in huis halen.
2 opmerkingen:

Dirk-Jan zei

Wat is dat nou? In Peru een beetje rondlopen in een korte broek en jezusslippers en dan thuis met een lange broek aan hardlopen.

Verder, let goed op Wim A: schouders naar acher, iets meer rechtop lopen.

En als die hardloopschoenen al heel oud zijn heb je grotere kans op blessures he, vooral met wat kilootjes teveel. Ik heb zelf een jaar lang gesukkeld met een scheenbeenvliesontstking vanwege t oude schoenen..

wim zei

Prima, zo'n coach! Zelfs op afstand werkt dat.

Hoe is 't met de verkiezingen In Peru?

Groetjes Wim A