zondag 29 januari 2012



Deze week vertelde Guus mij dat hij de blog maar saai vond zonder foto's...nou Guus, ik heb mijn best gedaan en weer wat foto's gemaakt.






Manu is woensdag 3 jaar geworden en heeft dat samen met zijn moeder gevierd, Karin was immers de dag ervoor jarig.
Marlies heeft een mooie taart voor hem gemaakt.







Toen Noraly 3 jaar werd mocht Wim de fiets zelf in elkaar zetten, maar nu we een ark van noah hebben gegeven aan Manu was dat echt een karwei voor Tijl. Een groot deel van zijn leven heeft hij immers op de boot van zijn ouders doorgebracht...en nu zelf een zeilboot, dus lieten we het in elkaar zetten van de ark maar aan papa Tijl over.







Mijn laptop doet het niet meer, heel vervelend.
Nu zit Wim iets te proberen met een heel oude laptop van hem, maar het lukt allemaal niet zo...








Dus gaat Wim uiteindelijk maar tochtstrip bevestigen bij de ramen waar ik nog niet geweest ben. Het gaat tenslotte koud worden!











En ik ga de grond op bij nog een vierde computer frutsen alwaar ik met mijn ketting vast kom te zitten in de snoeren...toestand:-(
Gelukkig heeft Yesni nog een oude laptop voor mij die ze niet meer gebruikt daar zij met een ipad in de weer is.



Wim is lekker bezig en gaat gelijk maar door om de buitenlamp aan de garage te maken...






                                           


...Ik wil ook wel weer eens klussend op de blog...
















Kijk, het snoer komt al naar buiten..




En hij doet het!!



Vandaag hebben we nog meer pech...(eerdere pech deze week: gordel van Wim bleek bij apk keuring niet meer geschikt (300 euro), mijn laptop wil niet meer aan, kachel deed het niet goed waarvoor Jacob vrijdag geweest is, (was gelukkig een kleinigheid) en vanmorgen bleek de cv ketel het niet meer te doen. Gelukkig doet ons kacheltje in de kamer het nu goed en geeft lekker veel warmte. (Da's geen pech natuurlijk.) Verder is het overal in huis koud..morgenochtend om 8.00 uur staat Jacob op de stoep.

En ik zit nu te bloggen op de bank met het beeldscherm van de computer tussen mijn knieen..het toetsenbord op schoot...vanaf een afstandje is het net een laptop...

Tot volgende week.















1 opmerking:

Sjaak zei

Dat was een goede suggestie van Guus