zondag 13 mei 2012


Maandag was het volgens mij de enige dag dat ik even in de tuin heb kunnen zitten. Druk met breien, want...twee dagen later zou de tweeling geboren worden!

Lies vond dat er een foto van breiende Lia gemaakt moest worden.En hier is dan Karin met haar tweeling.
Ze heten Bauk en Hinde.
We zijn op 9 mei 's morgens om 7.30 naar het ziekenhuis gegaan.
's middags om 15.33 uur is zoon Bauk geboren en ruim een uur later dochter Hinde. Twee kerngezonde baby's. Het was een prachtige bevalling waar ik weer bij heb mogen zijn.
Zaterdag 12 mei

Wim verplaatst de houten vloerdelen voor ons "sportpaleis" naar de andere garage. Dan ligt het straks niet meer in de weg als we gaan beginnen aan ons project. Deze vloerdelen hebben we overgehouden van de kamer.
En komt gelijk de plank tegen die hij nog in het kasje zou maken......kan ik daar de kleine potjes op kwijt en het staat leuk.
Terwijl ik de wasmachine alle was weg laat werken ben ik overal in de tuin bezig. Het werd hoog tijd om de fontein eens op te schrobben...hij werd wel erg zwart..

Alles moet aan de kant of...

...verdwijnt naar buiten.

We hebben heel wat tegels over, ik heb van allemaal foto's gemaakt zodat we ze op Marktplaats kunnen zetten.
 Ook de leistenen krijgen een schrobbeurt, een beetje groen mag wel maar als ze gaan glibberen moet er toch wel iets aan gedaan worden.

Deze foto heb ik speciaal voor Guus gemaakt.
Guus, van twee karretjes heeft Wim eindelijk een complete gemaakt die goed rijden kan. Dit exemplaar komt t.z.t. naar Kockengen!Ik heb een aantal zaailingen in de tuin geplaatst vandaag, maar ook in potjes gezet. Die potjes eerst schoongemaakt, daar heb ik fijne jeugdherinneringen aan...mijn vader had een orchidee├źnkas en als het mooi weer was in de zomer werd een een teil water met een plankje erop in de tuin gezet en mocht ik het groen van de potjes borstelen. Een heerlijk karweitje vond ik dat, als klein kind vond ik het prachtig als dat groen zo mooi onder dat borsteltje verdween..lekker onderdompelen in het water en dan op het plankje drogen. Zouden mijn broers dit karweitje nu ook hebben gedaan...dat weet ik niet meer...misschien was het een soort van meisjesding..

1 opmerking:

Simon zei

Nee hoor, was niet speciaal een "meisjesding". Lia ik heb ook de groen aangeslagen bloempotten mogen schoonboenen.