zondag 1 juli 2012

Stilte voor de storm...waarmee ik eigenlijk wil zeggen dat het echte werk bijna gaat beginnen. Morgen komt de bestelling binnen die Wim heeft gedaan voor ons zomerproject. Wim moet nog een week werken voor zijn baas, hij popelt om te beginnen aan de garage en is vandaag weer aan het ruimen geweest zodat de boel morgen de garage in kan. Verder is er dit weekend niet heel veel gewerkt, de plannen waren er wel. Maar soms gaat bezoek toch echt even voor...zowel zaterdag als zondag.


Vrijdag 29 juni's Avonds alvast eens kijken hoever die punt de grond in kan en of dat stevig genoeg is voor het hek....


..om de onderdelen, die we hebben gekocht voor de palen, aan elkaar te krijgen heeft mijn lief wel moeten priegelen om dat voor elkaar te krijgen. Maar natuurlijk is dat hem gelukt!

Zaterdag 30 juniOnze plannen om het mooie weer te benutten voor buitenwerkzaamheden werden op een gezellige manier in de war geschopt..
Wauw...dat is leuk, een emmertje water pompen.


Ondertussen maakt Wim alvast een paar plankjes vast om de regenpijp aan de andere kant van de veranda weg te werken, waarbij Marlies ontdekt hoe netjes er om een in de weg zittend schroefje is gezaagd!Daarna gaan we aan de barbeque.

Tussen de bedrijven door is het Wim gelukt om een hek te plaatsen en heb ik een stuk schutting in de lak weten te zetten.

Tot volgende week.


Geen opmerkingen: