zondag 14 april 2013


Het is heerlijk, we zitten nog buiten op de veranda met onze  nieuwe lampen aan. Met de temperatuur is het nog heel goed te doen. Vanavond hebben we samen alle rozenstruiken in de achtertuin gesnoeid. We hebben er totaal geen verstand van maar met een filmpje op internet kwamen we een heel eind. Een beetje pijn deed het me wel toen we die grote struik in het grasveld helemaal kort hebben gemaakt. Hij bloeide immers zo mooi vorig jaar....maar we moeten er maar vertrouwen in hebben. Zegt de
mevrouw van het filmpje.

Deze week heb ik lekker mijn rol als oma weer eens kunnen vervullen. Zowel bij Manu, Hinde en Bauk, als bij Alivia, Noraly en Ravi.

Gisteren zijn we nog even op kringloopjacht geweest in Alphen, waar we nog een leuk oud boekje vonden en in een verstopte la een prent, straat in Den Bosch.


Daarna, met de richtlijnen van Simon en Hermien de catalpa's gekortwiekt...spannend.Dan hou je dus dit over...ook daar moeten we dan maar vertrouwen in hebben.Terwijl ik met Marlies en de kinderen op het balkon vertoefde.. 


...heeft Wim met Aniel de tent van de familie opgezet in Bunnik.


O, en vorige week hebben we in Schoonhoven nog deze vazen gekocht. Nooit weg (inmiddels staan er mooie tulpen in) en best mooi!

Geen opmerkingen: