maandag 8 juli 2013

Zo, weer aan de slag. Net wat foto's van mijn telefoon afgehaald. Dat moet dan heel omslachtig, ik mail ze dan naar mezelf. Bas gaf vandaag nog de tip om het kaartje uit de telefoon te halen in in de laptop te doen. Maar waar in hemelsnaam stop ik zo'n ieniemieniekaartje in de laptop?? Nee, dan maar met de mail. Deze blog ziet er misschien anders uit dan gewoonlijk, hoe dat komt weet ik ook al niet. Allereerst moet ik een titel boven de tekst zetten anders kan ik niet eens tekst maken...Dus vandaar die tekst met die rare streep.

En nee, we zijn niet dronken hier...

...wel hebben we last van mollen. Niet zo leuk zo'n klem, dan zijn die flessen in de grond wel wat vriendelijker. Het schijnt dat die nogal wat lawaai de grond in geleiden waardoor de mol de benen neemt..

Voor de sportkamer hebben we vorige week een nieuwe televisie gekocht, wat een verschil. Mooi plat tegen de muur komt deze..

...voor Wim even een klein klusje...

..en ik ook weer blij...

Onze aardbeienplant doet het heel goed dit jaar, elke dag wel een portie. Heerlijk! Maar er is nog een die ontdekt heeft dat vooral die rooie dingen heel lekker zijn...Hinde snoept er dan ook veelvuldig van.

En nu is mijn verhaal nog niet klaar..
Daar ik nu weg ga plaats ik dit alvast en komt het verhaal bij deze foto een volgende keer!

4 opmerkingen:

Simon zei

Hoi Lia, de flessen zoals op de foto getoond werken volgens mij niet tegen de mollen. Volgens websites moet de bodem eruit en de flessen andersom in de grond. Wel iets schuin door het fluiten van de wind vertrekken de mollen misschien. Trouwens de laatste foto is een mooi staartmeesje!

Dirk-Jan zei

Hoeveel excuses heeft Wim eigenlijk nodig om eens te gaan sporten in die sportkamer?

Met een flatscreen nu wel?

Sjaak zei

Een DVD- of BluRay-speler er bij misschien?

liwi zei

Simon, de flessen hebben we aangepast, dank voor de tip.
Het verhaal van het staartmeesje komt zondagavond.

Dirk, volgens Wim moet hij van jou eerst maar eens afvallen....

Sjaak, de dvdspeler zit in de TV, handig hoor!