zondag 4 mei 2014
Maandag 28 april

De eerste vakantiedag, en we beginnen hem goed. We gaan namelijk 's morgens eerst naar Stineke van "eenoptwaalf" . Ik heb het een en ander op mijn lijstje staan van zaken die ik nodig denk te hebben bij het hobbyen aan het winkelpand. En wil ik haar een boek brengen. Daarna Ikea en Makro. Weer terug naar Gouda om dan toch eindelijk een nieuwe mobiele telefoon voor mij te kopen. Dat wilde ik eigenlijk niet, maar het moest er nu toch van komen.
Ik wilde niet omdat ik dacht daar heel veel geld aan kwijt te zijn...maar jippie, er was een mooie telefoon voor mij voor maar 100 euro en een beetje. Een HUAWEI. (nooit van gehoord, maar het schijnt 'in' te worden) En ik ben me daar toch blij.
Het is echt een fijn ding, en het mooie is, ik kan eindelijk ook whatsappen. En swipen, ook zo leuk!!
Gelukkig kwamen 's avonds Victor, Yesni, Willemien en Victor2 op bezoek, kon ik er gelijk mee showen.

 Woensdag 30 april

Gisteren telt niet mee, dat was zo'n prutdag, veel te laat opgestaan en dan loopt zo'n dag gelijk niet meer.

Maar vandaag liep het lekker.


Kijk, deze fotocollage (mijn leven, toen) heb ik jaren geleden eens gemaakt. Het was nog maar een paar maanden 'aan' met Wim. Die lijst heeft nu een aantal jaren in de sportkamer gestaan omdat hij daar opgehangen moest worden. En ja hoor, wilden we hem gister ophangen valt hij om, (prutdag dus) de grote ruit kapot.En nu zetten we er een kunststof ruit in. Kan niet meer kapot. maar hij hangt nu wel gelijk!


Ook is het bureau van Wim naar de sportkamer verhuisd omdat het daar tevens ook mijn hobbyruimte wordt.Voor het zaag, boor- en schuurwerk.  Ja, ik heb Wim z'n erfstuk ingepikt. Daar heb ik hem heel lief voor aangekeken. (dit meubelstuk stond boven op het kleine kamertje te verstoffen omdat Wim het véééél gezelliger vindt om bij mij beneden in de kamer te werken).Vieze glibbertroep, ik ben de vijver aan het schoonmaken...


Kruidentuintje klaarmaken voor de plantjes.


Krasjes wegwerkenDonderdag 1 mei

Kringloopdag!!
Tuincentrumdag
Op naar Alphen a/d Rijn.


En ja, leuke boeken (ik natuurlijk oude letters (begin 1900) en Wim z'n thrillers) 
Maar ook een leuke loeplamp voor 4,50 euro. Ik ben er weer helemaal blij mee.
Daarna de kruidentuin vullen met de plantjes, het zaaien vorig jaar is me niet goed bevallen. Eén nadeel heeft dit leuke plekje achter de tuin, er komt eigenlijk niet genoeg zon.

Zag opeens ook een doos met donker gekleurde rolletjes...


..toen ik de rolletjes uitrolde zag ik dat het uit vijf velletjes (per kleur) bestond.
Mooie kleuren waarbij ik natuurlijk gelijk 1:12 dacht... Voor 'n euro had ik vijf van die rolletjes, 25 van die velletjes...haha..
(b.v. glas in lood, tiffany lamp of leuk knutselen met de kleinkinderen...) helemaal blij!!

Vrijdag 2 mei

Onverwachts Marlies, Alivia, Noortje en Ravi op bezoek, gezellig!

De kinderen waren weer eens heerlijk in de tuin bezig.
En zoals altijd met het water.


Fijn, we krijgen gewassen grind..(ik heb altijd het idee dat ik dat eigenlijk met een 't' moet schrijven..


En bij zo'n klus heb je natuurlijk wel een sterke man nodig die het water aansjouwt!

En zoals dat hoort...:


..na hard werken, ontspanning.

Het kasje is omgebouwd als theehuis, waarbij ik als oma weer mocht verwennen met lekkernijtjes..haha. Mijn eigen kinderen kwamen daar altijd van te kort, er was geen snoep, hoogstens alleen in het weekend lekkers. Of  's middags uit school één dropje..en een rijstwafel. Tja, het was afzien voor die kinderen van mij..zeggen ze nu.

Zaterdag 3 mei

Al bijna wilde ik schrijven: geen bijzonderheden vandaag. Maar ik weet zeker dat Victor dan gaat reageren...Hij is jarig vandaag en dat zijn hij en Yesni samen een beetje (het grote feest moet plaats vinden) komen vieren bij ons met lekkere hapjes en het spelen van Mahjong. 

Zondag 4 mei

Op naar Guus en Hannie in Kockengen, alwaar Guus het een en ander gaat installeren op mijn nieuwe laptop.


Kijk, druk bezig. Later zit Wim er ook op zijn gemakkie en staan daar lekkere biertjes bij...
O helpie, straks krijg ik 'workshop in computer gebruik' bij Guus...moet ik dus goed opletten...oohh.. en heb ik een Leffe gedronken en straks wijn bij het eten...en dan moet ik ook de uitleg nog kunnen volgen...? Bij dit soort zaken heb ik er ook zonder bier al héél veel moeite mee om te blijven opletten.. (geef mij maar een workshop 1:12, dat gaat veel beter ;)
Zo nu eerst eten..
..het heeft heerlijk gesmaakt!!

Nu de workshop....
.........
.............
.................
Geeeeeuuuuwwwww

Nee hoor, ik leer veel hier bij Guus. Maar het wordt wel een beetje laat nu en ik ga maar even mijn blog publiceren. Voordat we naar Kockengen reden had ik de blog al zo goed als klaar, dus dit wordt een eitje.

Jammer genoeg de hele week niets aan 1:12 gedaan, maar deze week gaat Wim weer werken dus komt het wel weer goed.


Geen opmerkingen: