zondag 21 december 2014Vrijdag 19 december

Nou, lekker dan...stap vanmorgen, op weg naar de sportkamer, in een plas water..


..lekkage!
Bah, niet fijn. Ik dacht eerst dat de ketel weer lekte net als in januari nu bijna een jaar geleden. Maar nee, het komt van boven, zoals alles momenteel van boven komt..wat een weer..
Gelukkig bedacht ik me dat ik een man heb, een heel handige...die zou ik wel even het dak op sturen. (oei)
Ehh, maar die bleek in een "laatstewerkdagstress" te zitten en hield de boot af. Het was nog donker, dus niets te zien op het dak en de lieverd kon er op dit moment toch niets aan doen. Nu, als het vandaag niet te hard regent en waait (vooral dat laatste denken we) houd ik het nog wel even bij met het legen van de bak. En gelukkig hebben we een dakreparende schoonzoon. Maar, leuk voor hem maar pech voor ons, hij heeft vanavond een etentje dus komt Tijl er morgenochtend naar kijken. 


En dan helemaal vergeten te plaatsen vorige week:


..mijn mooie doosje op de plank in de kleermakerij.


2 x woensdag

En dan nog wat oud nieuws, haha..

Wim bij de kapper vorige week woensdag. Best dapper hoor, hij heeft het wel gedurfd. Die plukken die altijd maar zo plat over zijn voorhoofd vielen..hij wilde graag wel eens weten hoe het zou zijn met krullen. Helaas, en dat heb je met experimenten, het mislukte, de volgende dag geen krul meer te bekennen. Maar, was hem beloofd, als het niet goed gelukt was werd het opnieuw gedaan. Zo afgelopen woensdag dus..


Wim opnieuw bij de kapper. Nu met dunnere shapers. Dat moet dan beter pakken, het gevaar is dan wel dat hij een soort poedelhoofd krijgt.... Of niet..we wachten het af.


Deze keer met een beter resultaat!
Echt hoor, krullen zijn lastig vast te leggen op de foto.
En hij heeft een nieuwe bril.
Maar mijn lief is vooral blij dat zijn haar nu niet meer voortdurend naar voren valt. Alternatief zou zijn: weer helemaal kort scheren.

Weer vrijdag 19 december

Wim heeft inmiddels zelf het dak gerepareerd, Tijl hoeft niet te komen. Of het echt in orde is...dat weten we nog niet. We wachten met smart op zeer stormachtig weer...

En nu ga ik nog even iets ondernemen om toch nog wat kerstkaarten de deur uit te krijgen. En ik wil ze eigenlijk nog 'even' zelf maken...

Dus:
Tot volgende week.
En vanaf deze plek:

Hele fijne Kerstdagen!!

LiWi

4 opmerkingen:

Dirk zei

Foto van de poedel!

Dirk zei

http://thumbs.dreamstime.com/x/king-size-white-poodle-dog-portrait-3813194.jpg

Dirk zei

Hij kan ook schuifspeldjes gebruiken, of een diadeem. Of gewoon z'n pony scheren...

Anoniem zei

Wat een geknoei met die krulspelden. Wim, je hebt toch het Turkenmutsje van papa nog in je erfeniskoffer? Elke nacht opzetten en er valt geen haar meer verkeerd.
Bert