zondag 8 maart 2015Na een heerlijke zonnige dag nu weer binnen met zachtjes de kachel aan.
Vroeg aan het bloggen, klaar is maar klaar. Ik weet nog niet hoe de avond gaat lopen. En pak dus nu mijn kans, Wim zorgt voor het eten, d.w.z. hij warmt de door de buurmeisjes gemaakte soep op.

Jammer, jammer, vandaag was de 1:12 beurs in Rijswijk, daar kijk ik dan al maanden naar uit... Helaas niet kunnen gaan. Komt allemaal wel weer. Hopelijk kan ik over twee weken wel, dan is de grootste Nederlandse beurs in Ulft. Ik stel me er maar niet op in, dan kan het altijd meevallen.
Vandaag wel naar Noordwijk kunnen gaan en is Abel mee geweest. Abel wil liever niet onder de mensen komen...maar ja.. Noordwijk Binnen..zo'n dorp. Daar zie je op zo'n dag als vandaag niemand, iedereen gaat naar Noortuk Zee.. En alleen thuisblijven was voor Abel ook niet echt een optie. Het begint wel vooruit te gaan.
Dus vandaag Marie en Ben een groet gebracht en het stoepje en paaltje bekeken. En ja, er staan er nu twee, maar dat was vroeger ècht niet zo. Op alle oude foto's zie ik er maar eentje! En bij Ada vlug het Mariekoffertje opgepikt. 

Verder vandaag samen een stoel gerepareerd..


..er was zo'n veer losgeschoten, dus die stoel had geen zitcomfort meer. Met andere woorden; hij zat voor geen meter.. Dat viel echt nog niet mee, we hebben met een touw die veer op zijn plek getrokken, Wim trok en ik sloeg gauw de spijker er van de bovenkant in.


Nu zit de stoel weer vorstelijk!!

Vandaag ook een trapje gerestyled..


Ik had een zwart trapje in de winkel staan, maar Marie had helemaal geen zwarte trap in haar winkel. Daar moest dus iets aan gebeuren.. (wilde eigenlijk op de beurs voor een geschikt trapje kijken..) 
(even pauze om te eten)


Geverfd, houten treetjes met zwarte ribbeltjes erop geplakt.. gesneden van heeel dun hout..


..en daar staat hij dan weer!

Beter toch!! ?
(tss, kale winkel nog..)

En vandaag mijzelf weer geld bespaard!


2 opmerkingen:

Guus zei

Lia mooi dat trapje, dat is 1:100 beter. ik had in het begin al gezegd "een zwarte trap"!

XXxx Guus

liwi zei

Ha ja, het kon ook niet hè, zo'n zwart trapje..