zondag 3 januari 2016


En natuurlijk begin ik vanavond om namens LiWi
iedereen de allerbeste wensen over te brengen
voor 2016!
Dat het voor iedereen een gezond, gelukkig, gezellig,
dus vooral een goed jaar mag worden!


Donderdag 31 december


Vandaag nog even de stad in. Waarbij wij terecht kwamen in een antiekwinkeltje en Wim dit Mariabeeld zag staan.
Hoewel helemaal niet van katholieke huize, heeft hij een zwak voor Mariabeelden.. (ik weet niet of het er mee te maken heeft maar ik heb Maria ook als tweede naam..) Dit beeld werd een verlaat kerstcadeau en prijkt nu samen met het beeldje dat hij al eens van Marie heeft gekregen op onze schoorsteen.
's Avonds samen met Victor de jaarwisseling meegemaakt (natuurlijk met de oliebollen van Fijgje en Lies). Dat is toch wel mooi, Victor woont op de achtste verdieping, om daar dan het vuurwerk te zien. Je kijkt helemaal tot Rotterdam. Veel moois gezien.

Tja, verder hebben we het deze week druk gehad met het uitzoeken van boeken en zijn we maar weer eens begonnen met de voorkamer. Met als resultaat dat het er in ieder geval weer netjes is. Tussendoor natuurlijk ook nog bezoek van en aan kinderen en kleinkinderen en aan mijn trap geprutst.


De treetjes liggen er nog los op en ik ben inmiddels begonnen met het marmeren van de trap..een spannend werkje.

En dan nog een nieuwtje, wat wij overigens helemaal geen leuk nieuwtje vinden.. De gemeente heeft besloten dat onze straat 40! centimeter omhoog moet. Daar willen ze over een paar maanden aan gaan beginnen. We moeten dan een meter van onze voortuin leeg maken zodat ze het een beetje aan kunnen sluiten. De rest moeten we zelf maar bekijken.. 40 centimeter, dat betekent dat onze heggetjes helemaal verdwijnen, die moeten er dus uit. Ook de hekken moeten er uit. Dat gaat dus weer een heel karwei worden.
Geen klus waar nu op zaten te wachten..

Zondag 3 januari

Zo, vandaag twee verjaardagen gevierd.
Eerst naar Bodegraven, naar Victor2. Daarna naar Hoofddorp om de verjaardag van broer Wim te vieren die op 28 januari samen met Guus jarig is geweest.

En dit was het dan wel weer voor vandaag.

O nee. Ik wil nog even vertellen dat de afgelopen week de teller over de 50.000 heen is gegaan. Dit wil zeggen dat de blog 50.000 keer is bekeken in 5,5 jaar tijd. Hij staat inmiddels alweer op 50.144.Geen opmerkingen: