zondag 17 juli 2016Het zal je maar overkomen, wil je naar de stoffenzaak van mevrouw Alleman..moet je over een reuzenafstandsbediening heen klimmen..

Maandag 11 juli

Eindelijk een bedrijf gevonden dat we geschikt vinden om de poster voor de buurmeisjes te laten drukken. Victor (de mijne) heeft met de oude foto's die ik van de familie heb gekregen lekker geshopt. De boerderij waar ze zijn geboren en het huis waar ze later met hun ouders woonden heeft hij in een weiland met koeien geplaatst, een bollenveld op de voorgrond.. Het is echt goed gelukt!
Omdat ik het toch wel lastig vind om uit te leggen wat nu precies de bedoeling is, gevraagd of we even langs kunnen komen met de laptop. Dus op naar Nieuwegein.
De poster wordt 1.38 x 0,98 mtr.

Woensdag 13 juli

Het grote werk is begonnen!

Onder toeziend oog van de jongens van Karin probeert Wim nog een oud hek uit de grond te krijgen.
(het staartje is van Manu, die eindelijk een elastiekje in zijn pony kan doen..)


Maar er zijn ook takken doorheen gegroeid..die moeten weggezaagd worden.En dan moeten er grote gaten gegraven worden voor de poeren.
Al met al een tijdrovende klus..
En die poeren zijn behoorlijk zwaar!

Donderdag 14 juliDrie poeren staan er inmiddels in de grond.

Maar nu gaan we ons weer even bezighouden met de poster voor Fijgje en Lies. Aangezien de dames vanmiddag op pad zijn is dit een uitgelezen moment om het raam af te maken. Ik neem dus contact op met het bedrijf of we de poster kunnen komen halen. En het zit mee, we kunnen vroeg in de middag terecht.


Samen zetten we hem in het frame dat Wim deze week ook al gemaakt heeft.


Dit is nu ons uitzicht geworden.
Helaas, nog geen mooie foto van dichtbij. Op de foto's die ik gemaakt heb zie je nog een vouw zitten die we er later nog uitgehaald hebben.
Volgende week een mooie foto!


Zondag 17 juli

Vrijdag op Isa gepast en heeft Wim gewerkt aan de veranda van Wil en Victor
Zaterdag een gezellige dag met Cilia en Ad die naar Gouda zijn gekomen. Aangenaam gezelschap!

Vandaag gaan we niet op pad en kan er weer gehobbyd worden aan de kas, of, zoals we het ook wel noemen 'aan het huisje'.


Alle poeren zijn de grond in gewerkt,
waterpas!De hele dag heeft Wim gegraven en gesjouwd..
Het ziet er weer lekker glad uit, de vloer kan er op.

Vanmorgen is Ada gekomen die hier gezellig een paar dagen komt logeren. We hebben een mooie wandeling gemaakt in het Goudse Hout.


" Ada, doen we een ijsje na het eten?"
Geen opmerkingen: