maandag 26 september 2016Een mooi bloeiende dahlia achter in de tuin.


O o o.. Het zit toch echt nog niet in mijn systeem hoor.
Ik vergeet alweer dat er maandagavond geblogd moet worden..
En dan ook nog het probleem dat ik geen idee heb wat ik te vertellen heb. Het wordt tijd dat Wim met pensioen gaat, want als ik hem zo hoor dan gaan we dan allemaal leuke dingen doen. Dus dat belooft wat! 


Zaterdag 24 september


Vandaag hebben we in ieder geval een Wimding ondernomen.
Naar de Volvobeurs in Rosmalen, ook een jaarlijks terugkerend uitje. Iemand vroeg mij of ik daar vrijwillig naar toe ben geweest..haha.. ja, want ik vind het ook leuk! Heerlijk rommelen in die onderdelenbakken, allemaal mooie dingen waar ik geen notie van heb wat je er mee kunt doen.. (maar dat laat ik niet merken natuurlijk).


De eerste Volvo die we zagen staan was deze. Het is de eerste auto die in juli 1927 de Volvofabriek (in Zweden) verliet. Mooie auto, maar niet echt een succes, want wie gaat er in dat Zweedse klimaat nu in een auto zonder dak rijden.. eind 1928 was dan ook het dak erop. Wel een cabriolet..want het is natuurlijk niet alléén maar koud in Zweden.


Gekkigheidje op deze autobeurs, er stond iemand met een paar Zweedse poppenhuizen.. Gezien de situatie hier in Liwi wel grappig natuurlijk.

Deze week ook een nieuwe bril op mijn neus gekregen. Nog niet echt een leuke foto van, in ieder geval niet goed genoeg om hier te plaatsen. Komt nog.
Ik wil tenslotte wel een beetje showen met mijzelf.

4 opmerkingen:

Sjaak zei

Ik vond de foto die je appte héél leuk.

liwi zei

Ja, maar die is zo wazig.. 🤓

Dirk zei

sinds wanneer wordt er niet meer op zondagavond geblogd?

liwi zei

Ja joh, Dirk..teruglezen..dan heb je je antwoord..