maandag 19 september 2016Vorige week met Victor nog naar Reeuwijk gefietst, waarna we de surfplas rond hebben gelopen. Onze kilometers en calorieën werden keurig bijgehouden door de Apple-watch van Victor.
 Het zou verstandig zijn van mijzelf als ik morgen ook zoiets ga doen, want vandaag...blurbb zegt mijn buik.. Maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen.


Wekend 16, 17 en 18 septemberEen weekendje er tussen uit. Heerlijk rustig en nog even genieten met onze caravan. Niet dat het zo druk was deze week, zoveel gebeurt er momenteel niet hier in  huize LiWi. Maar wel een aantal keren leuk op de kleinkinderen gepast, allemaal aan de beurt geweest deze week. (nu ja, allemaal..niet in Peru natuurlijk..)
Voor Wim was het vooral goed, hij voelde zich niet helemaal fijn deze week en heeft daarom veel thuis gewerkt.
Omdat we het een en ander wilden combineren (leuke leeslamp gekocht op marktplaats die opgehaald moest worden in Lochem) hadden we een camping in Bathmen uitgezocht.


Maandag 19 september

Willemien heeft me uitgenodigd om mee naar de horecabeurs te gaan. Ik weet nu dat dat wel even iets anders is dan hapjes snoepen bij de Sligro! Vandaar mijn blurppgevoel. Wat is er veel lekkers èn moois op zo'n beurs. Sjaak, we hebben nog aan je gedacht, zou ook leuk voor jou zijn. En wat moeilijk is het om eens een mooi uitziend hapje over te slaan!
En het is natuurlijk niet alleen het eten..maar de drankjes waren ook niet te versmaden.


Ik heb ook nog een bierproeverijtje gedaan..
Wijnproeverij..
Gin geproefd..
Cocktails..

Dus..morgen nog maar een keer die plas rondwandelen..?!2 opmerkingen:

Sjaak zei

Welke horecabeurs, en waar?

liwi zei

Dit was 'Gastvrij Rotterdam' . In....