maandag 17 oktober 2016Eerst laten zien dat ik, al gaat het niet zo hard met de werkzaamheden, nog steeds doorworstel met het 'metselwerk'.


Woensdag 12 oktober

Vandaag is Wim vrij en gaan we met de kattenrug naar de Heerhugowaard. Naar de garage alwaar we ons gaan laten adviseren wat de doen met het doorroesten bij de trekhaak.
Dat was vlug bekeken: de auto is het gewoon waard om te laten repareren. Het is trouwens ook een punt om afgekeurd te worden!

Ook gaf hij zonder meer te kennen dat het voor de katterug geen probleem is om de caravan daarna te blijven trekken. Met dat bericht zijn we wel blij, ietsje minder met de kosten die reparatie met zich meebrengt.. Maar daar staat tegenover dat we nog nooit grote kosten aan de auto hebben gehad, rijden doet ie altijd goed. (Dit in tegenstelling tot de andere Volvo die deze week ook (al) weer bij de garage is geweest, kapotte dynamo!)
De foto laat het mankement zien. Een vreemde foto, ik geef het toe, Wim heeft de ipad onder de auto gehouden, je ziet een stukje bumper en een stukje onderkant van de auto, heb ik mij uit laten leggen.

De katterug laten we achter bij de garage en we treinen terug naar Gouda. 


 Vrijdag 14 oktober

Heerlijk, niet alleen het weekend staat voor de deur maar ook de herfstvakantie. Wim is dus een week vrij.
We hebben een fijn begin, Ann-Kristin en Göran zijn over uit Zweden en komen naar ons toe. 


Göran heeft voor mij een aquarel gemaakt! Wat een verrassing.. en vergis je niet, dit is géén A4 formaat! Als ik hier een mooi lijstje voor maak komt hij in het jugendstilpand te hangen. Gewoonlijk maakt Göran mooie (Zweedse) landschappen, dit was dus nieuw voor hem. 


Zaterdag 15 oktober

We vertrekken met de caravan naar Bladel. Even er nog heerlijk een paar dagen erop uit. Leuke boerenminicamping gevonden waar er, niet geheel onbelangrijk, een verwarmde sanitaire ruimte is!


En we vielen met onze neus in de boter, of eigenlijk, de appeltaart!
Want 's middags werd het kampeerseizoen afgesloten met drank en zelfgebakken taart. En omdat het een kaasboerderij is ging ook de kaas rond. Het was een beregezellig samenzijn. 


Zondag 16 oktober


Wandelen in Bladel. Hoe kan het ook anders.
Prachtige omgeving met prachtig weer!


2 opmerkingen:

Sjaak zei

Dat krijg je op een camping. Vroeg bloggen en vroeg naar bed?

liwi zei

Sjaak...ssstttt... 😂