maandag 2 januari 2017En natuurlijk eerst: 

Een heel fijn, gezond en goed 2017!!
Laat het een mooi jaar worden!

Zaterdag 31 december

Wij hebben oudejaarsavond gezellig doorgebracht met Wim en Sandra en de hele avond mahjong gespeeld. Dit was voor Wim en Sandra nieuw maar het viel erg in de smaak (net als de oliebollen van Fijgje en Lies).


En zo te zien aan die fles zijn we ook in het nieuwe jaar nog bezig..

Er is hier in huize LiWi de afgelopen week niets vermeldenswaard voorgevallen. Wim heeft vakantie en is druk met zijn hobbywerk bezig. Het hele plan moet nu toch echt eens af daar hij het op voorhand al minstens 25 keer verkocht heeft aan scholen..
Maar het lijkt nu te gaan lukken.
Wim aan zijn hobby, ik ook aan mijn hobby.
De verhoudingen liggen weliswaar wel wat scheef natuurlijk..,De hobby van Wim levert geld op en die van mij kost geld.. (wel handig uiteraard..) Maar ze geven beiden plezier! 


Het resultaat tot dusver..
Ik vind het zelf, hoewel een beetje spannend, erg lekker gaan. De ramen op de tweede verdieping zijn iets minder hoog en hebben kleinere bovenramen, dus moest ik het motief aanpassen.
Daar ik licht achter de ramen wil omdat de kleuren dan beter te zien zijn, was het wel een beetje lastig de foto goed te krijgen. En het wordt pas echt mooi als al die plakkers en het folie van de ramen gehaald zijn. Maar het folie laat ik zoveel mogelijk zitten omdat dat de ramen goed beschermt. 

Volgende week denk ik deze voorgevel wel af te hebben
(nu gelijk een stok achter de deur natuurlijk).4 opmerkingen:

Sjaak zei

En nog maar eens: Happy New Year!

liwi zei

Ja, dank je!
Gek zeg, ik kreeg ook een bericht dat Simon een reactie geplaatst heeft. En toch is die hier niet te zien..die van jou wel..
Raar..

Anoniem zei

Wat een prachtig glas in lood Lia, mijn complimenten!
Het is sowieso een prachtige gevel.

Groetjes

liwi zei

Dank je wel!
( maar wie is nu 'anoniem'...)