donderdag 5 augustus 2010Heerlijk op de bank met een glaasje koude limoncello (mjammie)

Vandaag is Jacob wezen werken, hij heeft veel gedaan, Wim heeft hem geassisteerd. Zelf kwam ik laat, geen foto van Jacob aan de arbeid. De afvoer van de toilet boven is helemaal aangesloten evenals de andere afvoeren. Wim had prima voorwerk verricht. Hij heeft ook de waterleidingen gekoppeld etc.etc.
(Jongetjes kunnen nu boven naar de w.c., voor de meisjes is dat wat lastiger)

Wim en ik hebben veel lopen dubben over de zijkanten voor de keukenschouw. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Volgens ons maakt het de schouw helemaal af. Er moesten weer boodschappen bij de Gamma gedaan worden.
Later in de middag kwam Casper ramen brengen en zag het werk van Wim aan..en ja hoor.. daar kwam de opmerking.."is dat wel brandveilig, zo'n plank zo dicht bij het vuur?" Maar daar hebben wij wat op gevonden, we vragen Guus daar ook te tegelen aan de binnenkant..!
Verder is er plafond werk gedaan.


Hier nog het keurig, volgens het advies van Casper, door Victor (1) geïsoleerde plafond
Een mal om te kijken of het leuk staat..
wordt het wat...
we denken van wel.

Dan in het echt, passen en meten...

....zelfs het kleinste hoekje moet er secuur uitgezaagd worden...
...en dan in de grondverf.


Nog een keer schilderen omdat alle kiertjes gekit zijn.Keukenraam in de grondverf gezet waarbij ik lekker kon kliederen op het raam omdat daar nog dubbelglas in gezet moet worden.

hieronder wat foto's van een opgeruimde bovenverdieping, door het gebruik van de flitser zie je nogal wat vlekjes. Maar het is tegenwoordig al weer zo vroeg donker..of gaan wij te lang door?


Geen opmerkingen: