zondag 5 februari 2012

Dat krijg je in de winter en het sneeuwt, je komt 's morgens je bed uit, kijkt naar buiten en wilt direct alles vastleggen en mooie plaatjes maken.
Gevolg: een blog vol foto's die waarschijnlijk iedereen loopt te maken...met dat verschil dat niet alle tuinen hetzelfde zijn natuurlijk.

Eerlijk gezegd was het me niet eerder opgevallen dat er een spinnenweb voor mijn raam zit...

Van voor naar achter..
En vanuit het kasje is het ook leuk naar buiten kijken..Brrr...koude pootjes..Zondag 5 februari

Zaterdag hebben we nog wat tochtstrip bij gekocht, zelf dacht ik: niet weer zo'n foto hoor...maar Wim dacht daar anders over.
Tja, het is wel een klusje natuurlijk..En wat heeft dit te betekenen??...ik heb het stoofje dat Alivia, Noraly en Manu altijd gebruiken om goed bij de kraan in de wc te kunnen erbij gepakt.
           Vandaag komen (broer) Wim, Loes Rob en Laura eten en ik maak een grote pan kaasfondue, dat is altijd een stevige partij roerwerk daar ik eerst een dikke saus van bloem maak, als ik dan wat hoger sta kan ik er beter bij en krijg niet zo'n lamme arm.


Grappig, ik kijk nu vanaf dezelfde hoogte als Wim de pan in.Inmiddels is ons bezoek weer weg en zit ik weer op mijn eigen laptop te bloggen. D.w.z. de laptop van Yesni waar mijn eigen harde schijf inzit. Victor had gister mijn schijf uit mijn laptop gesloopt waarop Yesni vroeg of dat ding niet in haar laptop kon. Vond Victor wel het proberen waard..en zie, het werkt prima. Yes en ik hebben dezelfde laptop vandaar dat het zo goed werkt waarschijnlijk.
Vandaag gelijk voor de veiligheid maar weer een backup gemaakt op de externe harde schijf.

Wim en ik zijn nu bezig om plannen te maken voor het aanpakken van de garage die voor een deel sportpaleis mag gaan worden. Beide garages krijgen wel andere deuren, we hebben bij een jaren dertig huis hier in de buurt mooie deuren gezien die Wim als voorbeeld in zijn hoofd heeft.
Waarschijnlijk wordt het voorjaarsvakantie als we gaan beginnen, tenminste, als we dan de financiƫle ruimte hebben...

In ieder geval hebben we besloten dat we dit jaar weer eens op vakantie gaan.

2 opmerkingen:

Dirk-Jan zei

kom er ook een zaaltje om te spinnen?

liwi zei

Wat moet jij nou met wol...je hebt niet eens sneeuw.:-)