zondag 30 januari 2011

Hmm...lekker gegeten, lekker kopje koffie...lekker gewerkt vandaag..
en nu even lekker bloggen!
Gisteren, zaterdag dus, eerst begonnen met een bezoek aan de Gamma en tevens nog eens op zoek gegaan naar iets doeltreffends om ons 's avonds af te kunnen sluiten voor de buitenwereld. 
Met name voor al die mensen die bij ons naar binnen willen kijken...
Uiteindelijk hebben wij een goedkope oplossing gevonden bij mevrouw Kwantum. Ons bleek, dat wat wij graag willen, voor ons op dit moment niet haalbaar is. Helemaal niet erg, want wat we nu opgehangen hebben vinden we misschien wel leuker. Het ziet er best wel mooi uit en wij zijn er blij mee!


Zaterdag 29 januari

We hebben eerst eens tochtstrip bevestigd, dat is hard nodig bij sommige ramen.


Wim begint daarna voor beide wc's een systeem te maken om door te kunnen trekken. Gewoon van die "doordrukknoppen"  willen we nu eenmaal niet...Zie hier..een leuk trekkoord met een ouderwetse knop eraan,De vensterbank moet ook nog afgelakt worden.Ook hier moet het anders dan anders....Het ziet er al aardig uit, maar als het droog is blijkt dat ik hem zondag nog een keer moet doen. Plankje op het gat..de rest mag ik afmaken.
Alvast bovenop dicht gemaakt, net als in de badkamer zal dat veel schelen voor de kou..
We zijn tijdig gestopt vandaag omdat we vanavond de oppas zijn van Alivia en Noraly en we daar ook lekker gaan eten. Zondag 30 januari

Het ophangen van de rolgordijnen.

Allemaal vervelende kieren die vóór het verven weggewerkt moeten worden....

Mijn lief nog met de rolgordijnen..Nu, dit is zo gek nog niet, toch...?


Ook het glas-in-loodruitje in het zijraam is vastgemaakt, kan het tenminste niet meer omvallen.

Bezig aan de plinten voor de bovenverdieping..heel stoer komt daar het bouwvakkerspotlood uit zijn broekzak...overal staan de plinten los langs de kant omdat ik ze eerst wil verven, dat is makkelijker dan op de knieën op de grond..
En dan alvast beginnen aan de zolderdeur, een handig apparaat om de deur in te zetten van Casper staat hier nog, dat schaaft makkelijk.Dat is passen en meten, wordt vervolgd..

Plankje alvast een keer in de verf, ook dit wordt vervolgd.

We gaan omkleden en een glaasje port drinken!

Volgende week weer verder, dan komen Guus en Wim ons weer een handje helpen. Dat is echt fijn!!!!Geen opmerkingen: