zondag 9 september 2012


Na een heerlijk dagje op de Floriade in Venlo met Victor en Yesni, ook nog even de blog doen. Dat hoort bij de zondagavond.


Kijk, enige tijd geleden hebben we in Schoonhoven een mooie ouwe ketel op de kop getikt. We gebruiken hem goed en als in de winter de kachel weer lekker aan is zetten we hem daarop. Dat scheelt ons weer in gasgebruik. En makkelijk, er staat bijna altijd heet water klaar!


Zaterdag 8 september

De tomaatjes doen het prima, al enige tijd niet hoeven te kopen...maar..er groeit ook iets raars tussen..

...even inzomen...

..wat een rare snijboon..ehh..tomaat.
Enige tijd geleden zagen we op de oldtimer geel poeder liggen. Nadat Wim eens flink op de balken van het dak sloeg werd wel duidelijk waar dat poeder vandaan kwam.Er zit houtworm in de balken. Dit moet natuurlijk goed aangepakt worden.
Ook in de garage bij Fijgje en Lies bleek houtworm te zitten.
Dus daar heeft Wim het ook gelijk maar aangepakt. Jammer maar de radio van de volvo doet het niet meer. Wim heeft er wel aan zitten knutselen maar snapt er niets van.
Misschien iemand die ons kan helpen hiermee...?

Ook hebben we een oldtimer imperial te koop, wie weet er misschien iemand die hem kan gebruiken. Ik ga hem op marktplaats zetten.Zondag 9 september

Nog even wat foto's van de Floriade


Zeg Wim en Guus, hadden jullie ook zo'n rij mensen voor jullie voordat je de pendelbus in kon stappen..gelukkig ging het snel.


Omdat het bijgaande bordje bij deze mooie gele 'bloemen' vertelde dat de mensen hier vrolijk van worden vind ik het de moeite waard om deze foto te plaatsen.

Van onderaf gezien is het ook een vrolijke boel, daarboven zweeft de kabelbaan uit Zwitserland.Een herinnering aan vroeger, Noordwijk, de orchide├źnkas in de tuin.
2 opmerkingen:

Sjaak zei

Hoi Lia, ook toevallig. Wij waren gisteren (maandag) op de Floriade

liwi zei

Nou Sjaak, misschien hadden jullie het wat rustiger..