zondag 2 juni 2013

Deze week zijn onze buren, (die van onder hetzelfde dak) nadat we drie jaar naast elkaar gewoond hadden, met de stille trom vertrokken. Ieder zijn eigen kant op, wel en beetje triest natuurlijk. Met deze mensen hebben we nooit echt contact gehad, het deed dus geen pijn toen ze zonder gedag te zeggen er vandoor gingen. Maar we vonden het wel spannend om nieuwe buren te krijgen. Hoe zou het met deze nieuwe mensen gaan worden...
Gisteren waren ze een beetje aan het rommelen in hun nieuwe huis, 's avonds na het eten kwamen ze bij ons het pad oplopen om kennis te maken. Hardstikke leuk!! Veertigers zonder kinderen.
Wordt vast wel gezelliger dan met de vorige mensen.

Deze week was Ann-Kristin over uit Zweden samen met Göran. Natuurlijk nog een stel vriendinnen uitgenodigd. Terwijl Wim met Göran op pad ging hebben wij het gezellig gehad met elkaar..

..zowaar, het weer liet het toe dat we tot aan het avondeten lekker buiten hebben kunnen zitten. Met een paar plaids erbij was het goed te doen.


Vrijdag was het ook eindelijk weer eens mooi weer om in de tuin een ijsje te eten.


Gelukkig, ik heb het kikkerplateau in het vijvertje niets voor niets gemaakt...als het maar mooi weer wil blijven..


Tja.., en dan deze boom, hij verdient geen schoonheidsprijs, op z'n tijd geeft hij ook een hoop troep..

Gisteren hoorden we van de nieuwe buren dat ze hem er waarschijnlijk uit gaan halen...het zal gek zijn als ie er niet meer staat.

Maar zover is het nog niet, voorlopig zit er nog een duif in te broeden.


Geen opmerkingen: