zondag 7 december 2014Makkie vandaag. 
Tenminste, voor mijzelf maak ik dat ervan.., lekker een filmmarathon samen met mijn lief op de bank. Nu kijken naar 'Bourne identity'...vind ik iets minder af en toe, dus blog ik ondertussen wat.
Daarna gaan we aan de slag met 'Les uns et les autres'.
`Deze film duurt drie uur, dus...vlug vlug bloggen. Ik heb zin om die film te beginnen...het is nu bijna 17.00 uur.

Deze week zo af en toe bezig geweest met de Sintdrukte, oppassen etc. En natuurlijk een leuke pakjesavond gehad bij Karin en co!!
 Maar ook nog wat geknutseld, jaja..

Van mijn vader heb ik nog een heel oud garendoosje uit de kleermakerij. Natuurlijk wil ik dat namaken. Te beginnen met de pijpjes garen die erin horen en waar ik er nog een paar van heb. Bij mijn weten kun je die nu echt niet meer kopen.


Allereerst zo'n oud pijpje uit elkaar gerold gescand en verkleind (toen met de hele handel naar Fijgje en Lies voor een kop koffie) en daar piepkleine pijpjes van gerold...


..bij de eerste pogingen dacht ik nog: dit gaat niet lukken, pijpje verdween onder mijn nagels..pff..wat een gepriegel...toch nog even doorgaan, (nagels nog korter geknipt)..


..en uiteindelijk ben ik toch een aardig eindje op weg. Het garendoosje heeft twaalf vakjes. Ik kan nog even vooruit dus.

Tot volgende week!! 
Op naar de volgende film.

Ehh...Wim vindt dat we eerst nog deel twee van Jason Bourne kunnen kijken. Tja, kan ook natuurlijk.. Nah ja, Wim is lief, vooruit dan maar..
5 opmerkingen:

Simon zei

H.i.i.w.h.e.k.

wim zei

W.z.h.b..?

Guus zei

#.*.$.@.!.?

Sjaak zei

Het is inderdaad wel heel erg kort, hè Simon?

liwi zei

zg kw knt, k hb n gzllg vndj drgbrcht mt mn vrw. ds n nt zkn

Wi vn Li