zaterdag 25 september 2010


Daar het vandaag regende kon Casper niet elders gaan schilderen en kwam hij ons een halve dag helpen. Fijn! Het zonnetjes was vandaag ook wel wispelturig hoor.
 Bij de Gamma ging het terugbrengen van de overtollige spullen gelukkig soepel. Hoewel de meeste dingen al vanaf april in huis gehaald zijn (ze hanteren voor terugbrengen een maand) werd alles zonder morren teruggenomen. Van het geld dat we terug kregen hebben we gelijk weer boodschappen kunnen doen.Vandaag heb ik mij voornamelijk weer bezig gehouden met het schuren en plamuren van de voorkamer, de vensterbank heb ik in de grondverf gezet.


 

Vanmorgen begonnen met het insmeren van het aanrecht met een goedje wat niet erg lekker ruikt. Maar het is goed voor het aanrecht. Dit heb ik meerdere keren herhaald. Hierdoor wordt het beter bestand tegen vlekken en daar wordt hij ook waterafstotend van.


 De waterpas wordt veelvuldig gebruikt hier in huis
Alles komt mooi recht te liggen....
En Casper heeft het mooi dicht gemaakt! Voor vandaag is hij klaar, nu eerst de stukadoor weer.


Ook heeft hij muurtjes aan de binnenzijde van de kamer geplaatst.


Wim heeft ondertussen de blauwe plint gelijmd en is nu begonnen om de muur te betegelen. We houden dit rustig met gewone witte tegels.De plinten voor plafond en vloer uit de garage gehaald en gaan gronden...

...meer plinten gingen er niet op, dat waren heel wat metertjes...   Die schragen van Casper zijn echt ideaal.  

..een mooi randje erin gemaakt.

Gewoon....een mooi plaatje..

Geen opmerkingen: