zaterdag 16 oktober 2010

Wim (broer)  en Guus hebben het laat gemaakt vanavond...dus wij ook. Guus kwam vandaag al het schakelspul afmaken. Maar daar waren een aantal tegenvallers. Vooral bij de lichtknop naar de kelder, het bleek dat er een schakelpunt op twee groepen staat...rara hoe kan dat??? En vanuit dat punt gebeurden er meer vreemde dingen. Komt er in ieder geval op neer dat wij de electricien gebeld hebben om er naar te komen kijken, dinsdag gaat dat gebeuren.
Gevolg van dit gedoe was dat Guus er een punthoofd van kreeg (stond hem gek) en niet lekker kon opschieten. Daarbij lieten Wim en Wim ook geregeld hun werkzaamheden in de steek om er ook achter te komen waar nu precies het probleem zat. Maar ook zij kwamen er niet achter. Het probleem leek zich van punt naar punt te verplaatsen. Hopelijk wordt het probleem dinsdag vlug verholpen....
Nadat broer Wim en ik samen boodschappen hebben gedaan, o.a. de Gamma, ben ik de muur van de kamer een kleurtje gaan geven, best wel spannend. Maar we vinden het mooi geworden. jammer was dat de kleur voor de andere muren precies hetzelfde is als de kleur van het houtwerk. Die muurverf willen we lichter maken.
Morgen komen Yvette en burvrouw Ineke helpen. Misschien worden dan de andere muren geverfd.


 Hier beginnen de problemen..
Mooi hè, zo'n draaiknopje.Dan maar weer eens even in de meterkast turen.

Ondertussen begin ik met de muur...Voor de badkamer hebben we houten jalouzieën gekocht die Wim voor ons ophangt.Weet je wat...ik laat het er even bij zitten en ga op een andere plek verder..
..raar ding...

Echt...Wim houdt van opgeruimd. Prettig is dat.
De muren aan weerszijden van de schouw hebben een kleurtje gekregen, ik ben er bijna. Het lijkt hier wat grijzig...maar dat is het niet hoor.
...de ene Wim bezig aan de electriciteit in de bijkeuken.......de andere Wim gaat puzzelen om met het beetje hout wat we hebben toch nog de vloer af te krijgen.


En dan is er soep...een speciale, erg lekkere soep, gemaakt door Marlies.We werden aan tafel gezet met de kaarsjes aan..
Daarna weer aan het werk.


Een hotelschakelaar goed werkend te krijgen valt toch niet mee.

Het gaat lukken..
Wim!!! de koffie staat klaar..

Gelukt...de vloer ligt erin. Nog even de gipsplaten weer naar de andere kant en dan stoppen we er mee.


Nu kan er een lamp aan achter het raam.
1 opmerking:

Opa Guus zei

Gelukkig, mijn punthoofd is weer helemaal geslonken!