zondag 23 augustus 2015


En ja, ik ben woensdag weer een jaartje ouder geworden.Kijk, ik ga toch eens wat meer gebruik maken van de mogelijkheden van mijn telefoon..een panoramafoto!

Het is nog steeds heerlijk op de camping. Dit weekend genieten Wim en Sandra van ons polderstekkie.
Vrijdagmiddag zijn zij gekomen, wij verzorgden een drankje en hapje. Daarna gingen zij koken voor ons....en.. ...langzaamaan veranderde voor ons het gevoel. Van gastheer/vrouw werden wij de gasten. Heel gek op je eigen plekkie.Ik heb deze week ook nog een schattig pannetje gevonden die we er ook nog maar weer bij gekocht hebben..ons huis wordt zo langzamerhand een beetje museum..


Zondag 23 augustus

We zijn net weer thuis uit 's Gravenzande.

Gisteren naar het verjaardagsfeest van mijn nicht Ria, vandaag op bezoek bij weer twee andere nichten, Tineke en Hannie en hun mannen. Maar daarvoor eerst naar hun moeder, een acht jaar jongere zus van mijn moeder. En daar werd ik wel even stil van... want tante Paula was, vonden wij, wel erg op Marie gaan lijken. Dat vindt ze zelf ook wel zei ze. 

Kortom; een gezellig familieweekend. En we hebben heerlijk voor ons laten koken.
Voor de kokers: Dank jullie wel!

En nu vlug stoppen want het wordt veel te laat..
5 opmerkingen:

Sjaak zei

Paula mag dan op Marie zijn gaan lijken,ik vind dat Sandra zo van achter best wel op Lia lijkt. Ik had het eerst niet eens in de gaten dat jij het niet was..

liwi zei

Haha.. ja, ik zie het ook. Grappig..

Wim van de Tolheks zei

Het was een heerlijk weekend! Wij hebben heerlijk genoten in deze nostalgische omgeving. Geweldig. Bedankt LIWI !

Sjaak zei

Hmmm....., spekkies op de 4e foto.

liwi zei

Schuimblokjes Sjaak