zondag 16 augustus 2015En warempel; Janus in Noordwijk aan Zee spuit zijn water weer in het rond!

De vakantie vliegt voorbij, van de zes weken zijn er al weer vijf voorbij, dat gaat hard. Teken dat we het goed naar onze zin hebben.

Dinsdag 11 augustus

Vandaag gaan we met de katterug naar de reparateur in Heerhugowaard. Een leuk stukje toeren. We hebben een afspraak gemaakt zodat we erop kunnen wachten en onderwijl tussen de oldtimers kunnen snuffelen die in een showroom te kijk staan. Altijd leuk..

Ook even kijken hoe het met onze eigen auto vordert..


..met het slot zijn ze klaar, het oude slot ligt op een tafel. Er zit geen nieuwe in het portier, nieuw zijn ze niet meer te krijgen. Met deze oude zullen ze ook wel weer gaan knutselen zodat hij weer bruikbaar wordt. Nu is is de verlichting nog aan de beurt. Geeft ons de gelegenheid om weer even verder te kijken. (Beetje uitgekeken waren we eigenlijk al, wat dat betreft is er in het Loumanmuseum meer te zien). Voor de verjaardag van Wim heb ik alvast een cadeau gekocht; een gangster cab. (rood, zonneklep voor de katterug) Was altijd zo'n stille wens van mijn lief.. Jammer genoeg hadden ze hem niet op voorraad. Toen Wim even verdwenen was kreeg ik van een aardige meneer een mooi speldje, collectors item, mooi verpakt, van een Volvo Duet. Dat is een auto die Wim nóg liever als cadeautje had gekregen.. Had ik die meneer verteld..

Woensdag 12 augustus
(nog een weekje, dan is het weer zover..)

Karin en Co zijn weer terug uit Frankrijk en ik besluit ook voor hen drie-in-de-pannen te gaan bakken.
Gezellig, Abel er ook bij deze keer en Victor slaat natuurlijk deze lekkere koekjes voor geen goud over. Komt mooi uit, ook deze keer weer plezier van de leuke 3d-kijker.

En, ach ja...dat water..


 Nog even een foto van vorige week.
Alivia heeft een nieuwe hobby; schaken. Hier probeert ze met enige ondersteuning van Casper van opa te winnen.

Donderdag 13 augustus

Het jaarlijks uitje met Fijgje en Lies. Dit jaar gaan we picknicken in Warmond en vandaar uit met de rondvaart door het Groene Hart.


De mand was al weer bijna helemaal ingepakt toen ik me bedacht dat ik de foto vergeten was, vlug de glazen weer op tafel en aan de appelsap, de wijn was al op. Daar er in het park alleen maar banken staan hebben we ons eigen tafeltje en stoeltjes maar meegenomen. En het zag er gezellig uit. (was het ook)We hebben een tocht van 3,5 uur gevaren, was echt de moeite waard!
Maar we hadden dan ook prachtig weer deze dag.

Daarna in Noordwijk nog wat rondgekeken, laten zien waar ik geboren ben. Vervolgens de dag afgesloten met een patatje met kibbeling op het Janus Vuurtorenplein. En ja, Janus spuit weer. Sinds 11 juli, zag ik op een facebookpagina.
Brrr...beetje koud dat water..

Zaterdag 15 augustus

En dan nog één laatste foto..
Vandaag naar Ot en Sien geweest in Oudewater. Dat wilden we al eerder doen maar toen strandden wij voor de brandweerkazerne van Oudewater.. (zie blog twee weken terug..)
Vandaag is dan de eerste werkelijke stap gezet naar mijn nieuwe pand..het jugendstilhuis. 


Deze keer geen brandweerman maar een oude tafel achter in de auto. Gekocht bij Ot en Sien, moet opgeknapt worden. Maar het is perfect om het huidige poppenhuis op te zetten als het naar de loggia verhuist. Dan kan ik het nieuwe huis op maat maken achter in de kamer met lichtinval in het huis vanuit het zijraam.
Klinkt misschien een beetje abracadabra maar ik zie het helemaal voor me!


2 opmerkingen:

Sjaak zei

Niemand reageert. Daarom doe ik het maar, alleen om te laten weten dat ik het leuk vind om wekelijks je blogs te lezen...

liwi zei

Kijk, dat vind ik lief dat je dat hier laat weten. xx